Vbest life 3 в 1 От Неръждаема Стомана, маса за Билярд, Снукър Съвет Бильярдного Щеката Инструмент За Формиране на Върха Билярд Пръчки Набор от Инструменти за ремонт на Т?

Vbest life 3 в 1 От Неръждаема Стомана, маса за Билярд, Снукър Съвет Бильярдного Щеката Инструмент За Формиране на Върха Билярд

BGN 0.67

Брой продукти

[Три функции] - Три функции, полиране на покритието на човката / най-доброто нанасяне на прах след акупунктура / полиране на формата на върха, ще ви помогнат за по-добър контрол на топката [Лесна за носене] - Лек и малък, лесно се побира в джоба на играча или кутия за щеката и не е тежест за него. [Качествена неръждаема стомана] - Изработен от висококачествена неръждаема стомана, което го прави здрав и издръжлив, има дълъг срок на служба. [Обмислен дизайн]- Тази подробност във формата на снукър ви позволява да наконечнику нужната ви кривина купола, леко драскотини съвет въртеливо движение.Най-добрият избор за любителите на игри с билярд, а също е добър подарък за тях, за най-добър ремонт на стика. [В комплекта влизат]-В комплекта са включени шейпър, тласкач и аератор, които позволяват по-добро задържане на мел и помагат да се избегнат грешки. [Три функции] - Три функции, полиране на покритието на човката / най-доброто нанасяне на прах след акупунктура / полиране на формата на върха, ще ви помогнат за по-добър контрол на топката. [Лесна за носене] - Лек и малък, лесно се побира в джоба на играча или кутия за щеката и не е тежест за него.


Подробности

Item Type:

Те също купуват с този продукт