Безжичен звънец TECKNET, Водоустойчив мини-звънец IP65, Комплект за камбанен звън, Безжични Вратите разговори за дома, Работещи на височина 1300 метра, с 2 подключаемыми пр?

Безжичен звънец TECKNET, Водоустойчив мини-звънец IP65, Комплект за камбанен звън, Безжични Вратите разговори за дома, Работещи

BGN 2.33

Брой продукти

? ЛЕСНА инсталация? Просто включете мини-приемник за контакт и поставяне на предавател на стената с помощта на двупосочна лента, моля, извадете от него изолационен лист на батерията, безжичен звънец за дома, лесен за инсталиранеЗвънец не е необходимо да се свържете към Интернет, щепсела и да играе.Това няма да попречи на работата на друго оборудване, в дома си или на вашите съседи, като се гарантира, че никога няма да пропуснете посетител.Този комплект с крилото на разговора - най-удобен избор за дома и бизнеса. ?ДОПЪЛНИТЕЛНИ приемници, 60 тонове на звънене, 60 различни звуци с 5 регулируеми нива на силата на звука от 0 db до 110 db (дизайн на нивата за изключване на звука, подходящи за спане на дете или ученик, не пречи на класа на учителя).Стереодинамик осигурява наситен и чист звук, ви позволява лесно да изберете и инсталирате любимите си мелодии, но не може да добавяте собствени композиции; Led мигащи лампички лесно да се забележат хора, включително и слабослышащим. ?СВЕРХДЛИННЫЙ РАБОТЕН ОБХВАТ? Безжичен звънец за дома работи в диапазон до 1300 фута / 400 m на открито, като се гарантира, че ще чуете звънец навреме и да ми отговорите на него.


Подробности

Те също купуват с този продукт