COLLBATH 3 бр. Бутилка за душ Гел и Шампоан, Захранващи за измиване на Ръцете, Захранващи за образуването на пяна, Помпа-Опаковка, Бутилка За Пътуване, Бутилки С Помпа, Пр?

COLLBATH 3 бр. Бутилка за душ Гел и Шампоан, Захранващи за измиване на Ръцете, Захранващи за образуването на пяна, Помпа-Опаковка,

BGN 38.77

Брой продукти

ПОМПА ЗА КРЕМ ЗА РЪЦЕ - Модерен и опростен дизайн и разкрасяване на вашия тоалет и баняБУТИЛКА С ДОЗАТОР ЛОСИОН - Бутилка с помпа за лосион за еднократна употреба, удобен и преносим.Лесен и удобен за използване.БУТИЛКА С САПУНЕН ПОМПА - бутилка с шампоан и лосион.Модерен и изчистен дизайн и разкрасяване на вашия тоалет и баня.Бутилка-помпа за еднократна употреба -идеален за вашия шампоан, душ гел, лосион,.БУТИЛКА-помпа за лосион-Елегантен продукт с изтичане дизайн, добре течност остава във флакона и не оставя петна на други места.Пратката включва 1x300 мл прозрачна бутилка с бял помпа 1x300 мл бяла бутилка с бял выступом 1x300 мл кафява бутилка с черен выступом Особености - Материал : пластмасова бутилка с помпа. -Размер : Около 5.27-инчов Бутилка за лосион с помпа. - Цвят : Както е показано на пластмасов дозаторе за сапун. - По-голям капацитет за дома, ресторантьорството, хотелиерството употреба. бутилка с помпа за еднократна употреба. - Лесен за употреба и съхранение, използването на многократна употреба.Също така може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, те ще се зарадват на бутилка с дозатор лосион. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на бутилки за шампоан.


Подробности

Те също купуват с този продукт