Lineco 11x14 Черно, Музеен Архив кутия за съхранение, Спускащите се отпред, 11 1/2 x 15 x 3 инча. Бескислотный, с Метален кант. Предпазва трайност на изображението, Урежда снимк?

Lineco 11x14 Черно, Музеен Архив кутия за съхранение, Спускащите се отпред, 11 1/2 x 15 x 3 инча. Бескислотный, с Метален кант.

BGN 15.29

Брой продукти

ВИСОКО КАЧЕСТВО : Архивния материал, създаден и произведен в САЩLineco - водещ и който се радва на доверието на марката архивни и висококачествени художествени материали, снимки и рамки.Идеалната кутия за съхранение : Нашата кутия може да предпази вашите снимки, произведения на изкуството, документи, картички, вестници, занаяти собствените си ръце.Той се използва от професионалните фотографи за предлагане на ценни снимки, албуми и албуми.Високо качество : Кутии за съхранение Lineco, произведени в САЩ.Всяка клетка е изпълнена с метални остриета от картонного картон.Всяка кутия облицована с материала, архив на качеството, не съдържа киселини и лигнин.Спускащите дизайн на предната част : е Изработен с метални ръбове по ъглите, което му придава по-голяма трайност и здравина.Капакът се вдига, и тя има откидывающуюся предната част, което означава, че ви е много лесно да прибират нещата си навътре и извадете ги.


Подробности

Те също купуват с този продукт

Аксесоари за микроскоп 48MP 2K USB Камера 7X-50X Simul-Focus Тринокулярный Микроскоп С увеличение Стерео Микроскоп Лабораторни Консумативи
  • Ново

Аксесоари за микроскоп 48MP 2K USB Камера 7X-50X Simul-Focus Тринокулярный Микроскоп С увеличение Стерео Микроскоп Лабораторни Консумативи

BGN 13.80

56 led регулируеми кръгови лампи за един компактен микроскоп; Осигурява интензивно и фокусиран осветлени�