Hehimin Детски фенерче Проектор лека нощ, Животни Факли лампа за фенерче на Aicc модул за Обучение лека нощ преди лягане за деца (Горско животно)

Hehimin Детски фенерче Проектор лека нощ, Животни Факли лампа за фенерче на Aicc модул за Обучение лека нощ преди лягане за деца

BGN 5.05

Брой продукти

【Прожекционен фенерче】 Забавна играчка, която лесно да се играе и която подобрява взаимодействието на родителите и на децатаДецата могат да разпознават животните и да придобият знания от най-ранна възраст. 【Игрална сцена не е ограничена】стени, тавани и подове могат да действат като екрани, което е наистина удобно.Съдържа различни схеми на сцени : Пространство + Животно.Научете се по време на играта, да научат динозаври и морски животни.Както и стимулируйте любопитството и въображението на детето. 【Лесна употреба】 Вмъкване на слайд-шоу и натиснете бутона на захранването, за да регулирате фокусно разстояние и да се получи ясна картина с ширина 1 метър.Размерът е много подходящ, за да може детето да го вземете, да го лесен за пренасяне, може да се използва като фенерче, той дава на децата чувство за сигурност през нощта!. 【- Добри забавни играчки】Симпатичен проектор за смяна на изображения и позволява на децата да се насладите на играта на ръцете и пръстите и разширяване на въображението на мозъка по време на преглед на изображения. 【Високо качество】 е Изработена от висококачествени ABS екологично чисти материали.Пакетът включва : 1 * фенерче + 3 * прозрачни фолиа. (Продуктът не съдържа батерии, трябва да се вземе със себе си собствена батерия 2 * АА.


Подробности

Те също купуват с този продукт