Eumtenr Тежки 12 дръжки на Вратите на хамбара, по-Големите в селски стил, за плъзгащи се врати Навес със собствените си ръце, Врати, Гаражи, Навеси, Мебели, Кв. Твърди Мета?

Eumtenr Тежки 12 дръжки на Вратите на хамбара, по-Големите в селски стил, за плъзгащи се врати Навес със собствените си ръце, Врати,

BGN 28.66

Брой продукти

Дръжки на вратите на хамбара - Матово черноДръжки на вратите на хамбара - Бронз, Настъргани с маслени бои. 【УНИКАЛЕН дизайн】 Всяка бронзова дръжка врата на плевнята, настъргани с маслени бои, е с уникален завършен вид, който се допълва от много стилове - от модерен до стария рустикального.Сверхмощное инсталация обзавеждане клас "майстор". 【ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ】 Дръжка плъзгаща се врата на плевнята, не се разреши за по-евтиния и куха универсална писалка.Нашата 12-инчов обков за врати дръжки на бараката тежи 2 кг, произведено от пълномаслено желязо и продължава с години на износване. 【ГЪВКАВОСТ】 Разработени както за вътрешно, така и за външна употреба, нашите дръжки на вратите от бронз, настъргани с маслени бои, подходящи за различни приложения, включително и за вътрешни дръжки на плъзгащи се врати, външни врати, бурята врати, дръжки големи кухненски шкафове, кухненски дръжки, обков за порти, врати пръчки, вратата на бараката за инструменти и плъзгащи се врати на бараката. 【Качествена врата копчето на бараката】 Нашата 12-инчов бронзова врата копчето в селски стил, настъргани с маслени бои, идеално се съчетава с вашия комплект обков за врати на бараката. 【Доживотна гаранция】 Никакви въпроси.Ако сте недоволни, просто ни кажете и ние ще го оправим. 【УНИКАЛЕН дизайн】 Всяка бронзова дръжка врата на плевнята, настъргани с маслени бои, е с уникален завършен вид, който се допълва от много стилове - от модерен до стария рустикального.Сверхмощное инсталация обзавеждане клас "майстор". 【ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ】 Дръжка плъзгаща се врата на плевнята, не се разреши за по-евтиния и куха универсална писалка.Нашата 12-инчов обков за врати дръжки на бараката тежи 2 кг, произведено от пълномаслено желязо и продължава с години на износване. 【ГЪВКАВОСТ】 Разработени както за вътрешно, така и за външна употреба, нашите дръжки на вратите от бронз, настъргани с маслени бои, подходящи за различни приложения, включително и за вътрешни дръжки на плъзгащи се врати, външни врати, бурята врати, дръжки големи кухненски шкафове, кухненски дръжки, обков за порти, врати пръчки, вратата на бараката за инструменти и плъзгащи се врати на бараката.


Подробности

Те също купуват с този продукт

1 Бр. Шарнирен Кръгла Маса От Чиста Мед Кабинет Хардуер Аксесоари, Панти на 180 Градуса Панти Скрита Панта за складного маса (Размера:
  • Ново

1 Бр. Шарнирен Кръгла Маса От Чиста Мед Кабинет Хардуер Аксесоари, Панти на 180 Градуса Панти Скрита Панта за складного маса (Размера:

BGN 2.67

/ Панти / Шарниры1 бр Панти кръгла маса от чиста Мед Кабинет Хардуер Аксесоари, Панти на 180 градуса Пант�