Бормашина BLACK + DECKER 8V / Набор инструменти за дома с Малък набор от инструменти MarkIT Picture (BDCD8PK & BDMKIT101C)

Бормашина BLACK + DECKER 8V / Набор инструменти за дома с Малък набор от инструменти MarkIT Picture (BDCD8PK & BDMKIT101C)

BGN 2.67

Брой продукти

Акумулаторна литиева бормашина с мощност 8 Макс 57 ръчни инструменти и принадлежности.Комплект за окачване на изображения ви позволява бързо и лесно се закачват снимки.Сложи това, отбележете, дръж - направете всичко правилно от първия път!. Акумулаторна литиева бормашина с мощност 8 Макс.В тази акумулаторни бормашини 8 MAX * с комбиниран набор от инструменти от 57 теми има всичко необходимо за изпълнение на ежедневните домашни задачи.Акумулаторна бормашина, компактен и лесно, което го прави идеален избор за работа в ограничени условия. Тя има быстрозажимным патрон за бърза смяна на длета и led работна осветление за осветяване на тъмни места.В комплекта влиза също много необходими ръчни инструменти, като например чук, отвертка, клещи, гаечен ключ и др.Когато не се използва, всичко това може леко да се съхранява в удобен калъф за носене. * Максимално първоначалното напрежение (измерено без да се отчита натоварването) е 8 Волта.


Подробности

Те също купуват с този продукт