Кабел за зарядно устройство на контролера AOSOK PS4, 2 опаковки, Сплетен Кабел за бързо зареждане през 3 метра Micro USB за Sony Playstaion 4, PS4 Slim /Pro, Xbox One/ One X, Зарядно устройство за ?

Кабел за зарядно устройство на контролера AOSOK PS4, 2 опаковки, Сплетен Кабел за бързо зареждане през 3 метра Micro USB за Sony

BGN 6.65

Брой продукти

Защо някои грешки, когато можете да се зарежда по време на игра!Не е нужно да спрете да играете любимите си игри, тъй като можете да си безжичен контролер е напълно заредена ? Подходяща дължина на кабел за зареждане на PS4 дължина 2 3 фута ви позволява да стои по-далеч от телевизора, можете да продължите да играете, без да се чувствам стесненным в уюта на леглото, на дивана или на любимия си стол.Повече не се притеснявайте за къси дължини на кабели. ? Висока скорост - благодарение на този кабел премиум-клас, без загуба на мощност се осигурява зареждане на пълна скорост дори при сверхдлинной дължина, както и трансфер на данни. ? Сверхпрочность - Конструкция с висока устойчивост на извивката осигурява сверхдлинный срок на експлоатация, когато се навеждате. - Съединителната глава от неръждаема стомана лесно и стабилно се поставят в гнездото и не се превърне в насипно състояние и не падат от вашите устройства. ? Съвместим с : - на Sony : безжичен контролер за Playstation 4, Playstation 4 Slim / Pro - Microsoft : безжичен контролер Xbox One, Xbox One Slim, Xbox One X, Xbox One Elite - Samsung : Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 Edge, S4, А5, А7, А9, note 4, 5 Tab pro A S2 - И други смартфони, базирани на Android с конектор micro usb 2.


Подробности

Те също купуват с този продукт