На 1-2-и Двете Прекъсвач на батерията, 12-48 В 200-1000 Усилвател, Главен Прекъсвач за изключване на захранването на батерията, Разъединитель за Колата, на Колата, квадроци?

На 1-2-и Двете Прекъсвач на батерията, 12-48 В 200-1000 Усилвател, Главен Прекъсвач за изключване на захранването на батерията,

BGN 3.33

Брой продукти

Никога не свързвайте никакви ключове изключване на батерията до положителната основание терминал на батериятаПри работа с оловно-киселинни акумулаторни батерии винаги носете защитни ръкавици, изработени от билки.Мощност в непрекъснат режим : 200 Усилвател на постоянен ток. Мощност прерывистом режим : 300 Усилвател на постоянен ток. Мощност при проворачивании : 1000 Усилвател на постоянен ток. Номинално напрежение : 12-48 волта за постоянен ток. Управление : Switch 1-2-Both_off.Монтаж : - вградени или повърхностен.Защита от запалване.Луженые медни шпилки и гайки.Размерът клас шипове : 3 × 5/16" (8 mm). Размери : 69×69× 75 H mm. 【Високо качество】 Главен прекъсвач за изключване на захранването на батерията ABIGAIL изработен от ултра силна корпус от ABS-пластмаса, който е здрав и е проектиран за безопасна употреба.Делото изолира задните клеми от всички къси съединения, като се гарантира, че прекъсвач отговаря на изискванията на ABYC. 【Режим на работа】1-2-и Двете изключване, мощност : 200 А за постоянен ток, постоянно (1 час), 300 И постоянен ток, с прекъсвания (5 мин.), на 1000 И на постоянен ток с проворачиванием (10 сек), напрежение : 48 vdc, размер шипове : 3x5 / 16" (8 mm). 【Прилагането и лесна употреба】 Този прекъсвач за изключване на батерията е оборудван с четири подвижни странични пластини, които осигуряват достъп до кабелям до 1/0.Широко се използва за автомобилни акумулатори, моторни превозни средства, джипове, atv-та и лодки, също се използва за електрическото оборудване. вертикален тип на острието на ножа, лесен за инсталиране и използване. 【Функция】 се Използва за батерия за изолация и защита на електрическата система, премахване на всеки консумацията на енергия от батерията, когато колата или лодка не се използват безопасно отсоединяет на батерията, може да стои самостоятелно или да бъде блокиран заедно с друг превключвател. 【за гарантиране на 100% удовлетворение】Ако имате някакви проблеми с нашите превключвател за изключване на батерията, просто свържете се с центъра за обслужване на клиенти на помощ за отстраняване на неизправности, запчастями, замяна или връщане на парите.Целта ни е да направим така, че да отговарят на резервни части и услуги, които ние ви предлагаме. 【Високо качество】 Главен прекъсвач за изключване на захранването на батерията ABIGAIL изработен от ултра силна корпус от ABS-пластмаса, който е здрав и е проектиран за безопасна употреба.Делото изолира задните клеми от всички къси съединения, като се гарантира, че прекъсвач отговаря на изискванията на ABYC. 【Режим на работа】1-2-и Двете изключване, мощност : 200 А за постоянен ток, постоянно (1 час), 300 И постоянен ток, с прекъсвания (5 мин.


Подробности

Те също купуват с този продукт